Reportazhe

11 korriku dita botërore e popullsisë – REPORTAZH

Koalicioni i organizatave joqeveritare për shëndetin dhe të drejtat e popullsisë në bashkëpunim me fondin për popullsi të Kombeve të Bashkuara, ka organizuar tryezën e rrumbullakët me temën “Rëndësia e Planifikimit Familjar në Shëndetin e Popullsisë”.

Facebook Comments

Share This:

Comments