Uncategorised

21 Ditë Agjërim Global për Izraelin (7-28 Maj 2023)

Media 7 ju fton të bashkoheni me mbi 1 milion besimtarë që do të angazhohen në lutje për Izraelin për të paktën 1 orë në ditë për 21 ditë (7-28 maj 2023) për përmbushjen e premtimeve dhe planeve të shpëtimit të Zotit për Jeruzalemin dhe Izraelin.

Agjërimi global 21- ditor për Izraelin, bën bashkë besimtarët nga e gjitha bota të cilët do të luten, personalisht, në shtëpinë e tyre, në zyrën, konviktin apo në kishën e tyre. Ky është një bashkëpunim i disa mijëra shërbesave – duke përfshirë Lou Engle, Jason Hubbard, Mike Bickle. Mbi 1 milion besimtarë do të agjërojnë në mënyra të ndryshme, për t’u lutur për qëllimet e Zotit për Izraelin DHE për t’i kërkuar Atij që të ngrejë 100 milionë ndërmjetës për Izraelin sipas premtimit të Tij në Isaia 62:6 për të “caktuar“, “emëruar” ose “shënuar” në mënyrë sovrane ndërmjetësues që do t’i kujtojnë Zotit premtimet e Tij .

“Mbi muret e tua, o Jeruzalem, kam vendosur roje ; ata kurrë nuk do të heshtin gjithë ditën dhe gjithë natën. Ju (ndërmjetësues) që e kujtoni Zotin, mos pushoni për veten tuaj; 7 Dhe mos i jepni prehje derisa ta bëjë Jeruzalemin një lavdi në tokë [në kthimin e Jezusit]. (Isa. 62:6-7)

Mike Bickle, themeluesi i Shtëpisë Ndërkombëtare të Lutjes me seli në Kansas, një organizatë ungjillore misionare që është e angazhuar në lutje 24 orë në 7 ditë të javës tregon për këtë nismë: “Imagjinojeni pak, kjo është hera e parë në histori që 1 milion njerëz do të luten dhe agjerojnë për Izraelin për 21 ditë në orare të ndryshme. Kjo ngjarje në vetvete është unike.  Psalmi 102 flet për  një kohë favori mbi Izraelin. Po për një kohë favori thuhet tek Psalmi 102:13. Psalmi 102:18 thotë se  Kjo do të shkruhet për brezin e ardhshmëm. Të dashur motra e vëllezër kjo është koha e duhur. Ky agjerim 21- ditor besoj se do të jetë  një ngjarje mbarëbotërore si ajo e Esterit, e një rëndësie të madhe  para momentit përfundimtar ashtu si Esteri bëri, kur të shkojmë para Mbretit, për një kohë si kjo e çlirimit dhe shpëtimit të Izraelit. Ky agjerim  është i rëndësishëm për shkak të ngjarjeve të fundit që po ndodhin në Izrael gjatë muajit Prill dhe Maj të këtij viti.”

Bashkohuni dhe ju me ndjekësit e Media 7 duke u bërë pjesë e kësaj lëvizjeje globale për të ndërmjetësuar për Izraelin dhe Jeruzalemin. Na ndiqni ditët në vazhdim ndërsa ndajmë me ju më shumë informacion dhe kërkesa lutjeje.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 98
    Perëndia është me ne. Kjo është e vërteta e parë dhe më e mrekullueshme e Krishtlindjes. PERËNDIA ËSHTË ME NE. Bibla thotë, “Fjala u bë mish dhe banoi ndër ne” (Gjoni 1:14).  Ne nuk kemi bërë asgjë për të arritur tek Perëndia por në Krishtin, Perëndia vjen tek ne.…
  Tags: të, dhe, në, për, uncategorised
 • 97
  Psikologët në SHBA: Kisha zgjidhja për vetminëVetmia është kthyer në një shqetësim të krahasueshëm me pirjen e duhanit dhe obezitetin. Apeli vjen nga ekspertët e shëndetësisë në SHBA. Dr. Vivek Murthy, një prej kirurgëve të Përgjithshëm amerikan pranon se vetmia tani është një kërcënim për shëndetin publik aq e rëndë sa  barazohet me pirjen e duhanit dhe obezitetin. “Kjo është…
  Tags: të, në, dhe, për, një, uncategorised
 • 96
  Zbuloni qëllimin e Perëndisë për jetën tuaj.Ndërsa jam e bindur se secili prej nesh ka ardhur këtu në tokë për një arsye – dhe se secili prej nesh është krijuar për një qëllim, sa herë që flas për këtë temë, në mënyrë të pashmangshme lind pyetja: “Po njerëzit me aftësi të kufizuara? Si mund ta arrijnë…
  Tags: të, për, dhe, një, në, uncategorised
 • 94
  Shitësit e UngjillitNe në fakt nuk falsifikojmë fjalën e Perëndisë, si shumë të tjerë, por flasim me sinqeritet si nga ana e Perëndisë, përpara Perëndisë në Krishtin. 2 e Korintasve 2:17 Duke qenë se dëshiroja të kurseja para, vendosa që të blija lente për aparatin tim në tregun e madh.  Kur shkova…
  Tags: të, një, në, dhe, për, uncategorised
 • 94
  Kuptimi i jetësLuftën e mirë e luftova, e përfundova vrapimin, e ruajta besimin. (2 Timoteut 4:7) “Jetoni-Dashuroni-Shijoni!”- lexon një reklamë për një agjenci funeralesh, me shënimin poshtë saj: “Ne do të presim.” Kur e pashë, mesazhi më bëri të mendohem. Mendova me vete: “A nuk është kjo ajo që përpiqen të bëjnë njerëzit?…
  Tags: të, një, dhe, për, uncategorised
Comments