LAJMET E FUNDIT

7 Marsi dita e Mësuesit – REPORTAZH

Dita e mësuesit është një festë, e cila i kushtohet personelit edukues të shkollave dhe universiteteve.

Ne nderë të 7 Marsit ditës së Mësuesit Ministria e Arsimit edhe këtë vit ndau qmimin “Shaban Jashari” për mësuesin më të mirë në Kosovë! Ndërsa këtë qmim e fitoi Beqë Metë Tahiraj, arsimtar i Matematikes në Shkollën e Mesme Teknike “Tafil Kasumaj” në Deçan.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 70
  Sikurse e bën të qartë Ungjilli, e sidomos Ungjilli sipas Gjonit, festa e Pashkës shënoi arritje me të rëndësishme gjatë shërbesës së Jezu Krishtit. Në tri vite shërbimi pati tri ndodhi domethënëse, në Pashkën e parë gjatë shërbesës së Tij, Jezusi e bëri të njohur misionin e tij nëpërmjet pastrimit…
  Tags: të, dhe, në
 • 65
  Kosova meriton të ardhmen evropiane, por ende ka shumë sfida dhe vështirësi, deklaroi të premten kryetari i delegacionit të Parlamentit Evropian,Tonino Piculas, në një konferencë për media, pas mbylljes së sesionit të parë të mbledhjes së tretë të përbashkët të Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim BE-Kosovë. Ai tha se kanë…
  Tags: të, dhe, për, në
 • 60
  Tani e tutje Kosova do të ketë një derë të hapur edhe në të dyja dhomat e Parlamentit Italian. Të martën, me 7 mars, për herë të parë u formua Grupi i Miqësisë për Kosovën, grup në të cilin janë përfshirë deri tani 45 senatorë dhe deputetë. Kryetar i grupit…
  Tags: të, në, dhe, për
 • 59
  Kryetari i Kuvendit të Kosovës ka ftuar për të hënën mbledhjen e Kryesisë, në të cilën pritet të caktohet rendi i ditës dhe dita e mbajtjes së seancës së radhës të legjislativit. Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit me kryetarët e grupeve parlamentare është thirrur për orën 11, ndërsa do të…
  Tags: të, për, së, në, dhe
 • 58
  Kryetari i Komisionit për Punë të Jashtme të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Elmi Reçica, në kuadër të pjesëmarrjes në Konferencën Ndër-parlamentare për Politikë të Përbashkët të Jashtme dhe Sigurisë dhe për Politikë të Përbashkët të Sigurisë dhe Mbrojtjes, e cila po mbahet në Maltë, në ditën e parë të…
  Tags: të, për, dhe
Comments