Fitore mbi emocionet

Fitore mbi emocionet

Fitore mbi emocionet
Fitore mbi emocionet
: 0
  • Description

Ndjenjat dhe emocionet shpesh marrin kontroll mbi jetën tonë. Ato na vjedhin gëzimin, paqen, kohën, energjinë mendore dhe mirëqenien tonë emocionale…

Cmimi: 4 euro

E-mail: info@radio-7kosova.net

Facebook Comments