LAJMET E FUNDIT

Ahmeti komenton dorëheqjet në Vetëvendosje

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka komentuar dorëheqjet e fundit në partinë e tij Vetëvendosje.

Pas një mospajtimi në Vetëvendosje dhe publikimit të tij, nga pozitat e tyre udhëheqëse kanë dhënë dorëheqje disa anëtarë të kryesisë, përfshirë edhe Visar Ymerin, nga pozita e kryetarit të partisë.

Megjithatë, Ahmeti thotë se ata mbesin ende anëtarë të partisë pavarësisht largimit nga pozitat, raporton KTV.

“Mendoj se ka ndodhur një keqinterpretim, sepse ata nuk janë larguar nga VV-ja, por vetëm nga pozitat udhëheqëse dhe mbesin ende anëtarë të partisë”, ka thënë Ahmeti pas një takimi që ka pasur sot me kryeministrin Ramush Haradinaj.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 61
  Krishtlindja është si një festë e shenjtë fetare dhe një fenomen global kulturor dhe komercial. Për dy mijëvjeçarë, njerëzit në mbarë botën e kanë vëzhguar atë me tradita dhe praktika të cilat janë të natyrës fetare dhe sekulare. Të krishterët festojnë Ditën e Krishtlindjeve si përvjetorin e lindjes së Jezusit…
  Tags: të, në, dhe, një
 • 52
  Fjalët e fundit të Steve Jobs janë një “këmbanë” për të gjithë Zoti na ka bërë në një mënyrë, ne mund të ndiejmë dashurinë në zemrën e secilit prej nesh, dhe jo iluzionet e ngritura prej famës apo parasë, si ata që bëra në jetën time. Ata iluzione unë nuk…
  Tags: të, në, që
 • 50
  Zoti si Bariu i Madh, gjithnjë kërkon delen e humbur; Si Zoti i shtëpisë, është në kërkim të monedhës së humbur; Ndërsa si një At, Ai pret dhe nuk kërkon asgjë… Sigurisht, nga pozicioni i Atit, Ai i njeh të gjithë bijtë e Tij. Durimi i Tij pret, ndërsa hiri…
  Tags: të, në, dhe
 • 50
  Unë do të jem 71 këtë Krishtlindje, kështu që ka pasur shumë Krishtlindje, disa të mrekullueshme, disa të trishtuara dhe, si me shumicën e familjeve, disa katastrofike. Megjithatë, gjithmonë ka qenë një kohë e mrekullueshme për mua. Por Krishtlindja më e mirë ndonjëherë ishte ajo që festuam më 2 janar…
  Tags: të, dhe, në
 • 49
  Pemët e Krishtlindjes janë bërë një simbol mbarëbotëror për paqen dhe gëzimin e mirë. Ata janë në qendër të një prej tubimeve më të mëdha të familjes të vitit. Dhe fetë e të gjitha formave dhe madhësive e shndërrojnë atë si diçka shpirtërore dhe kuptimplote për besimet e tyre. Ndërsa…
  Tags: të, dhe, një, në
Comments