Zoti është streha dhe forca ime

Rrjetet sociale janë mbushur me postime të shumta #ripchesterbennington , ku fansat të trishtuar nga vetëvrasja e vokalistit të linkin park kanë shprehur dhimbjen dhe hutimin e tyre në këtë situatë. John Cooper, lideri i grupit Skillet, ka ndarë këtë mesazh: “Zakonisht nuk flas për gjëra të tilla, por ndjej se duhet ta bëj. Si çdo person […]