Reportazhe

Demokracia e Kosovës në rrezik – REPORTAZ

H
Në publikimin e punimit “Demokracia e Kosovës në rrezik? Paqëndrueshmëria e sistemit partiak, kohëzgjatja e qeverisë dhe kriza institucionale në Kosovë ”, prezantuar nga Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D), u tha se asnjë qeveri nuk e ka përfunduar plotësisht mandatin.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 56
  Para se të flasim për secilin veç e veç, duhet theksuar fakti se janë të rralla edhe në botën me qytetërim të lartë, kur anëtarët e një familjeje hyn së bashku me historinë e lëvizjes kombëtare të një populli, siç është rasti me familjen e Qeriazëve. Prof. Dr. NEBI DERVISHI…
  Tags: në, dhe, për
 • 56
  Në duart e Nënës Tereze kam përjetuar dhe shprehur bashkëpunimin mes Zotit dhe njeriut”. Don Lush GJERGJI Kaluan- të mos them, “fluturuan” dymbëdhjetë vite nga kalimi në amshim i Mikut, Vëllait, Krijuesit, Skulptorit, Artistit të mirënjohur dhe të dashur, prof. AsimLokaj. Kujtimi për të, zgjon në mua shumë ndjenja, përjetime,…
  Tags: dhe, në
 • 49
  Diplomati i karrierës, eksperti i Kosovës, Ballkanit edhe marrëdhënieve ndërkombëtare, Shaban Murati botoi librin “Kalvari diplomatik i shtetit të Kosovës”, gjatë një ceremonie të enjten në Tiranë. Në këtë libër, siç raporton ATSH, përfshihen analiza të mirëfillta diplomatike për Kosovën, të cilat janë shkruar gjatë 10 viteve, që nga krijimi…
  Tags: në, dhe, kosovës, për
 • 48
  Rexhep Selimi, deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, në Interaktiv të KTV-së, ka folur për zhvillimet e fundit në Lëvizjen të cilës i përket ai. Duke e komentuar largimin e kryetarit të Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, nga postet e tij në Lëvizjen Vetëvendosje, Selimi tha se kjo është humbje për Ahmetin,…
  Tags: nuk, ka, në, se, nga, për, tha
 • 46
  Artisti lokal, Kevin Weaver, dikur ka qenë reporter, i cili ka mbuluar disa nga zonat më të rrezikshme të konflikteve gjatë viteve ‘90. Në vitin 2005 ai u diagnostikua me çrregullim post-traumatik pasi u plagos më 1992, derisa po raportonte për luftën në Bosnjë, kur shpërtheu në Sarajevë. Weaver ka…
  Tags: në, për, ka, dhe
Comments