‘Ëndërroj për Kosovën’ një seri intervistash me artist, intelektual dhe profesionist të ndryshëm. Një takim dhe bisedë për të kaluarën, të tashmen, dhe të ardhmen…

“Ëndërroj për Kosovën” e marte, ora 16.00 (ritransmetim e premte, ora 16.00)
E shtunë & e dielë ritransmetim ora 12:30
Programe audio: 
Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 66
  Kompania Kosovare për Distribuimin dhe Furnizimin me Energji Elektrike – KEDS, mund të përballet edhe me një padoi për shkak të shkeljes së privatësisë gjatë shpërndarjes së faturave. KEDS-i ishte dënuar me 9 mijë euro për shkak të neglizhimit dhe marrjes së masave ligjore për siguri gjatë përpunimit të të…
  Tags: të, për
 • 66
  Me 81 vota pro, Kuvendi miratoi Ligjin për Marrëveshjen Financiare për IPA 2015 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian, për të cilën kërkohen 80 vota. Kuvendi në seancën e sotme miratoi Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për procedurën përmbarimore, Projektligjin për kontrollin e brendshëm të financave publike, Projektligjin për…
  Tags: për, të, dhe
 • 64
  Kryeministri Isa Mustafa, gjatë pjesëmarrjes në Samitin e Investimeve të Ballkanit Perëndimor, të organizuar nga BERZH, ka prezantuar mundësitë dhe potencialet e Kosovës për investitorët e huaj. Kryeministri Mustafa, në Samitin e rëndësishëm që po mbahet në Londër, e ku ishin të pranishëm edhe kryeministrat e Shqipërisë, Bosnjës dhe Hercegovinës, Kroacisë, Maqedonisë,…
  Tags: të, dhe, për
 • 64
  Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u ka bërë thirrje të gjithë refugjatëve që të kthehen, derisa ka theksuar se nuk do të lejohet asnjë kolonizim i ri i Kosovës nga ana e Serbisë. Thaçi në një intervistë për Die Presse të Austrisë, përveç për marrëdhëniet e mira austriako-kosovare, ka folur…
  Tags: të, për
 • 63
  Është e dyta herë që vetëm në këtë vit Kuvendi Komunal i Prishtinës nuk po mund të zhvillojë mbledhje normale. As sot nuk janë kaluar nga asamblistë të opozitës tre pika të rendit të ditës. “Propozim-vendimi për miratimin – lënie në dispozicion për diskutim publik të Propozim-planit rregullues të hollësishëm…
  Tags: të, për, dhe