Reportazhe

Kërkohet themelimi i organizatës Kombëtare të Turizmit – REPORTAZH

Instituti Demokracia për Zhvillim (D4D), ka mbajtur diskutimin me gazetarë të cilet raportojnë për çështje ekonomike. Gjate këtij diskutimi u prezantua punimi i lansuar me 12 korrik “Zhvillimin i turizmit permes politikave dhe legjislacionit efikas. Sipas organizatorëve diskutimi ka për qëllim që të sensibilizoje publikun e gjerë rreth rëndësisë së zhvillimit të turizmit si një prej fushave me rëndësi vitale për shtetin.

Facebook Comments

Share This:

Comments