Reportazhe

Kosova në vendin e tretë në olimpiaden ndërkombetare të Matematikes – REPORTAZH

Instituti ATOMI dha ndër lajmin më të mirë viteve të fundit për shtetin e Kosovës , ku njoftoi se atomisti Shend Zhjeqi ka fituar Medalje të Bronztë në Olimpiaden Ndërkombëtare të Matematikes (ONM).Për këtë sukses edhe historic për Kosovën, Ministria e Arsimit Shkencës dhe Tekonologjisë organizoi conference për media, ku u shpalosne në detaje për publikun nxënësit që morren pjesë në këtë garë

Facebook Comments

Share This:

Comments