Çdo ditë nga e hëna në të premte transmetojmë këngët më të reja në muzikën e krishterë bashkëkohore. Në këtë program do të përjetoni energjinë e këngëve të krishtera dhe intervista e mesazhe inkurajimi me artistë të ndryshëm. Mos e humbisni drejtpërdrejt ora 10:00 – 12:00 dhe i ritransmetuar në orën 18:00 – 20:00.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 82
  Brenda pak ditësh, më 1 Prill, do të hyj në fuqi Marrëveshja për Stabilizim Asociim ndërmjet  Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës. Presim që së bashku me bashkë-nënshkruesin tonë, Komisionerin Hahn ta organizojmë një ngjarje për të shënuar këtë arritje të përbashkët brenda këtij muaji. Kjo marrëveshje është kulmi i…
  Tags: të, në, dhe
 • 79
  Instituti Demokratik i Kosovës në konferencë për media ka bërë të ditur raportin “Indeksi i perceptimit të korrupsionit 2016” i përgatitur nga Transparency International. Artan Canhasi, nga KDI, tha se Kosova këtë vit ka shënuar përparim krahasuar me vitin 2015. “Këtë vit Kosova është notuar me 36 pikë dhe tani…
  Tags: të, në, dhe
 • 78
  Sot bëhen tri vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes së parë mes Kosvës dhe Serbisë, në Bruksel. Hashim Thaçi, atëherë kryeministër i Kosovës, dhe Ivica Daqiq i Serbisë, hodhën firmën në marrëveshjen 15 pikëshe, me qëllim të normalizimit të mardhënieve mes të dy vendeve. Marrëveshja e 19 prillit, ndër të tjera…
  Tags: të, në
 • 74
  Me iniciativën e një grupi biznesmenësh dhe në përkrahje të shumë bizneseve të tjera, si dhe duke parë nevojën që të kontribuojnë në zhvillimin sa më të mirë të jetës ekonomike në Kosovë, në Prishtinë u themelua Oda e Afarizmit të Kosovës, u bë e ditur sot përmes një komunikate…
  Tags: të, dhe, në
 • 69
  Kryeministri Isa Mustafa, gjatë pjesëmarrjes në Samitin e Investimeve të Ballkanit Perëndimor, të organizuar nga BERZH, ka prezantuar mundësitë dhe potencialet e Kosovës për investitorët e huaj. Kryeministri Mustafa, në Samitin e rëndësishëm që po mbahet në Londër, e ku ishin të pranishëm edhe kryeministrat e Shqipërisë, Bosnjës dhe Hercegovinës, Kroacisë, Maqedonisë,…
  Tags: të, në, dhe