LAJMET E FUNDIT

Kryemininistri Haradinaj kritikon ministrat për mungesë në seanca: Turizmi juaj i tepërt

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj me të ardhur në qeveri ka pasur vërejtje për ministrat e tij të cilët kanë munguar në seancë.

“Nëse një ministër nuk është në seancë është mirë më shkrujt një shkresë sekretarit të parlamentit dhe është mirë më njoftu dhe kryeministrin. Dje i kemi pasur tre ministra në Paris, pak si tepër ky turizmi duhet me ia vnu mendjen pak me u marrë vesh, ku po shkojmë, pse po shkojmë. S’ka logjikë si rasti i djeshëm në parlament. Në parlament nuk ka nevojë me nejt qeveria gjithë ditën por me ba mos me qëllu aty kur është tema jote është jo serioze. Unë i kam ngarku 4 apo 5 vetë një këshilltar i juaj duhet të jetë në seancë, një staf apo dikush. Dërgone dikë që e përcjell seancën, të rrinë dikush i yti aty, nëse i ke pesë këshilltarë e qon një rrinë aty”, tha Haradinaj.

Këtë, kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj e ka thënë sot në mbledhjen e Qeverisë, e cila filloi në orën 08:00.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 83
  Politizimi i bordeve të ndërmarrjeve publike, po shihet si një prej faktorëve që po i çon këto ndërmarrje drejt procesit të falimentimit. Përfaqësues të shoqërisë civile të cilët kanë realizuar hulumtime për emërimet në këto pozita, thonë se një dukuri e tillë i ka përcjellë të gjitha qeveritë e deritashme…
  Tags: të, në
 • 83
  Ngjyra e gjelbër është dominuese karshi të tjerave të hedhura mjeshtërisht mbi pëlhurë, nga një krijuese që pikë të dobët e ka komunikimin mes njerëzve. Gëzimi, dëshpërimi, krenaria, forca reflektohen në rreth tridhjetë piktura të realizuara nga Vjosa Bujari-Maliqi. Me një ekspozitë personale të hapur në galerinë “Monet”, Bujari-Maliqi, e…
  Tags: në, të, ka, një, është
 • 81
  Ajo ka lindur në Pejë dhe me punët e saj të fundit artistike mendjen e ka pasur në një tjetër pjesë të botës. Peja pati luftë e terror, sikur Kosova në tërësi, para disa dekadash, ndërsa Siria ka një luftë që ka nisur qëmoti e po vazhdon edhe sot. Me…
  Tags: në, të, një, ka
 • 80
  Partitë opozitare në Kosovë insistojnë që presidenti Hashim Thaçi të mos jetë në krye të procesit të dialogut me Serbinë, tani kur po afrohet edhe faza finale e tij. Sipas opozitës, Kuvendi është organi më i lartë, i cili duhet të vendosë për këtë çështje. Vetëm pasi që Thaçi të…
  Tags: të, në
 • 78
  Krishtlindja është si një festë e shenjtë fetare dhe një fenomen global kulturor dhe komercial. Për dy mijëvjeçarë, njerëzit në mbarë botën e kanë vëzhguar atë me tradita dhe praktika të cilat janë të natyrës fetare dhe sekulare. Të krishterët festojnë Ditën e Krishtlindjeve si përvjetorin e lindjes së Jezusit…
  Tags: të, në, një
Comments