Reportazhe

Panairi ndërkombëtar i Produkteve Bujqësore në Prishtinë – REPORTAZH

Është hapur Panairi Ndërkombëtar i Produkteve Bujqësore dhe Agroindustriale “Prishtina 2017”. Në këtë panair po marrin pjesë edhe kompani nga e gjithë bota. Në këtë panair produktet e tyre bujqësore janë duke u ekspozuar rreth 100 agrobiznese nga Kosova dhe rajoni dhe bota.

Facebook Comments

Share This:

Comments