Reportazhe

Përceptimi publik i Gjykatës Speciale të Kosoves: rreziqet dhe mundësitë – REPORTAZH

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, mori pjesë në panelin e organizuar nga OJQ-te: Integra, CPT, PAX, me temën: “Përceptimi publik i Gjykatës Speciale të Kosovës: rreziqet dhe mundësitë

Facebook Comments

Share This:

Comments