LAJMET E FUNDIT

Qeveria i bën zëvendëskryeministrat me këshilltar

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur ka marrë vendim që edhe zëvendëskryeministrat ta kenë nga një këshilltar, por gjithashtu ka miratuar propozim-vendimin me të cilin Qeveria i propozon Kuvendit të Kosovës të marrë vendim që Pallati i Rinisë të hiqet nga kompetenca e AKP-së dhe t’i kalojë Komunës së Prishtinës
Në këtë mbledhje është miratuar edhe propozim-vendimi për inkasimin e fondeve të paalokuara në buxhetin e Kosovës sipas njoftimit të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës, shuma e të cilave është 11 milionë euro, përcjell Gazetametro.

Qeveria, po ashtu, ka miratuar programin e statistikave zyrtare për vitet 2018-2022, si dhe propozim vendimin për ndryshimin dhe plotësimin e vendimit të Qeverisë nr. 02/31 të datës 28 gusht 2008.

Kryeministri Ramush Haradinaj tha se në pikën 3.1 të vendimit të shtohen edhe zyrtarët në vijim që i keni plus.

“Është nga një këshilltar i zëvendëskryeministrave i secilit”, tha ai.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 93
  Para se të flasim për secilin veç e veç, duhet theksuar fakti se janë të rralla edhe në botën me qytetërim të lartë, kur anëtarët e një familjeje hyn së bashku me historinë e lëvizjes kombëtare të një populli, siç është rasti me familjen e Qeriazëve. Prof. Dr. NEBI DERVISHI…
  Tags: të, në, dhe, për
 • 90
  Festimet e sotme në Kosovë me rastin e 10 vjetorit të pavarësisë, në mënyrë të pashmangshme na sjellin në mend përpjekjet e mëdha që çuan deri te kjo ngjarje. Në këto përpjekje, Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e tjerë perëndimorë luajtën një rol vendimtar. Më 24 mars 1999, aleanca ushtarake…
  Tags: të, në, dhe, për
 • 85
  Filmi “Touch Me Not” (Mos më prek) e regjisores rumune Adina Pintilie, që flet për një grua e cila përballet me çështje të intimitetit dhe mëson se si të ndihet rehat me trupin e saj, e ka marrë “Ariun e artë” të edicionit të sivjetmë të festivalit “Berlinale”. Ndërsa Wes…
  Tags: të, në, ka, për, që
 • 84
  Prishtinë, 1 mars – Një numër i artistëve janë bërë tok gjatë ditës së mërkurë, në sallën e vogël të Teatrit Kombëtar të Kosovës. Kësaj radhe jo për ndonjë projekt artistik a protestë, por për të gjetur mënyra që t’i dalin në ndihme njërit prej kolegëve të tyre. Në këtë…
  Tags: të, për, që, ka, në
 • 81
  Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, iu ka bërë thirrje deputetëve të Kosovës që ta ratifikojnë marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi dhe t’i gëzojnë qytetarët që kanë mbetur të izoluar. Më 15 janar, Kuvendi i Kosovës kthehet në punë pas pushimit dimëror. Të hënën, Komisioni parlamentar për Punë…
  Tags: të, për, në, që, dhe
Comments