Pse është jeta e krishterë një betejë kaq e vështirë?! Nëse Perëndia ka bërë për ne gjithçka çfarë shkruhet në tre kapitujt e parë të Efesianëve, atëherë pse hasemi me kaq vështirësi në jetën shpirtërore dhe pse dështojmë kaq shpesh?! Ne kemi një armik që vepron me të gjithë forcën e tij për të na rrëzuar…

Programi Sipas Fjalës – Pastor Jetoni
Ora 13:30

Facebook Comments