Do të flasim sot për një temë që është “Asgjësimi i njeriut dhe shpëtimi nga Perëndia”. Ishte natë dhe një dite kishte kaluar, heshtja mbretëronte gjithandej. Në burgun ku ishte i mbyllur Baraba ishte errët gjithmonë, nga një e çarë e dritares dukej pak dritë, por kishte shumë pak. Kjo nate ishte pak ndryshe…

Facebook Comments