Jemi tek pjesa e dyte e një mësimi që e kemi filluar pak ditë më parë. Bëhet fjalë për “Ballafaqimin me gjigandë”. Ky mësim ka për qëllim të na ndihmojë të identifikojmë se cilët janë gjigandët që na kanë pushtuar dhe që nuk jemi të vetëdijshëm që jemi në kontrollin e tyre…

Facebook Comments