Sot do të flasim për një çështje shumë të rëndesishme, që është “çeshtja e fatit”. Një burrë i ri kishte jetuar një jetë të mirë dhe nuk kishte bërë gjëra të këqija. Një ditë duke luajtur bixhoz u bë nervoz shumë sepse po humbiste, ai nxorri pistoletën dhe vrau lojtarin me të cilin po luante…

Facebook Comments