Sot do të flasim për një pyetje që na shqetëson të gjithëve, besimtarëve dhe jo besimtarëve, ‘çfare është besimi’? Unë e mbaj mend nga jeta ime, se si kam filluar të interesohem për besimin e Krishterë. Kisha mbaruar fakultetin dhe po punoja në shkollë fillore. Isha mësues i gjuhës angleze…

Facebook Comments