Sapo kemi përfunduar një seri mbi rilindjen dhe mbi autorin Gjonin, i cili flet shumë për një takim të rëndësishem që kishte pasur Jezusi me një mësues të ligjit që e ka emrin Nikodem dhe ndodhisë së tij. Sot do të fillojmë programin duke menduar pak për dashurinë e Perëndisë…

Facebook Comments