Qëllimi i jetës tuaj shkon përtej sigurimit të jetesës, kujdesit për familjen ose mbijetesës së përditshme. Ju jeni krijuar nga Perëndia për të pasur një marrëdhënie të drejtpërdrejtë e përmbushëse me Të dhe për ta përçuar dashurinë e Tij tek të tjerët. Mësoni thelbin e jetës suaj në këtë libër të Dr. Charles

Facebook Comments