Sot do të flasim për Dedikimin ndaj lutjes, tek Romakët 12:12, “Të gëzuar në shpres, të qëndrueshëm në shtrëngime “. Synimi ynë i thjeshtë është dhe i pamundur nga ana njerëzore, në fakt që këtë mëngjes, të gjithë ti kushtohemi lutjes. Versione të ndryshme të Bibles mund të thuhen vazhdimisht në lutje apo besnik në lutje, këto te dyjat na japin një aspekt të fjalës.

Facebook Comments