Sot do të flasim për delën e humbur dhe Jezusi si mësuesi ynë ka çfare të na mësojë dhe ka shumë histori në fakt që flet për delen. Tek Luka kapitulli 15 vargu 4-7 thotë kështu: cili prej jush që ka 100 dele dhe 1 prej tyre t’i humbase nuk i le të 99 në shkretëtirë…

Facebook Comments