Kam dëshirë të lexojmë së bashku nga ungjilli sipas Lukës kapitulli 15. Do të fillojmë sot me vargjet 11-19 dhe vazhdojmë me tutje. Tema sot është “Djali i humbur” ose “Djali plangprishës”…

Facebook Comments