Kam dëshirë të filloj sot një seri me disa mëkate që Jezusi nuk i donte shumë, në fakt i urrente. Në fakt, çdo mëkat është i pështirë në sytë e Perëndisë dhe Jezusi nuk i do. Por janë disa që i kemi më të dëgjuar, sot do të flasim për “Dyfytyrësinë”…

Facebook Comments