Kemi folur për shumë muaj rreth aventurave biblike që ne i kemi ndërmarrë duke u kthyer që nga fillimi i Biblës dhe deri tek vdekja e Jezusit dhe ringjallja e Tij. Se si Perëndia bëhet njeri…sot do të flasim për “Fajtori bëhet i drejtë”.

Facebook Comments