Jemi në periudhen e festave. Krishtlindja është këtu. Kam dëshirë të flas për festat dhe njerëzit që kanë vuajtje dhe dhimbje. Si përshendetemi për festat e Krishtlindjes dhe Vitin të ri?…

Facebook Comments