Në këtë program, miq të dashur Sipas Fjalës, ne mundohemi që të sjellim te ju mesazhe jetë ndryshuese, mesazhe që do të sfidojnë dhe inkurajojnë ju që të beni hapa më përpara në jetën tuaj. Hapa që do t’ju ndryshojnë rrënjësisht jetën tuaj. Po flasim nga Fjala e Zotit, fjalë të cilat do të ishin inkurajuese për ne…

Facebook Comments