Shpesh ne pyesim njëri tjetrin se cila është kafsha më e fuqishme në botë. Dikush thotë Luani dhe dikush tjetër thotë kafshe të tjera që janë më dinake. Por jo domosdoshmerisht të jenë dinake…

Facebook Comments