Po flasim për frikën që kemi thënë edhe javen e kaluar që është një gënjeshtër. Sot do të flasim në mënyrë të veçantë për frikën dhe ankthin, kemi personazhin kryesor Elian, i cili ishte njëri ndër profetët më të mëdhenj ne Bibel…

Facebook Comments