Jemi tek pjesa e dytë rreth mesazhit të Frymes së Shenjtë. Javën e kaluar folëm se si të mbushemi me Frymën e Shenjtë. Kush është Fryma e Shenjtë? Si mund të ndikojnë fjalët e Frymës dhe të jetës në ne. Ndërsa sot do të flasim se si Jezusi pagëzon me Frymën e Shenjtë…

Facebook Comments