Sot do të flasim për gëzimin e Zotit. Për një gezim i cili përshkruan zemrën tonë dhe në fakt është mënyre se si ne e jetojme jetën tonë. Dëshiroj të filloj këtë mesazh të sotëm, duke kujtuar se çfarë bëjmë ne sapo të zgjohemi në mëngjes. Bejmë dush apo pijmë një kafe, ose e perdorim telefonin për të hyre në intërnet. A e lëmë Zotit kohë të lirë gjatë ditës ? Shpesh here jemi të zënë me aktivitet e ndryshme, saqe jetes tonë i mungon gëzimi.

Facebook Comments