Sot do të flasim për ‘Gjetjen e sigurisë Atërore te Perëndia’, të mendojmë sot pak për arsyen se përse shumë njerëz ndihen të pasigurtë dhe për problemet që vijnë nga kjo pasiguri. Do të mundohemi të gjejmë zgjidhjen për këtë. Kur Jezusi po e linte këtë botë, një natë para se të kryqëzohej, Ai u tha nxënësve të tij tek Ungjilli sipas Gjonit kapitulli 14 vargu 18…

Facebook Comments