Përderisa jemi shumë afër fillimit të stinës së pranverës dhe përderisa tani edhe toka fillon të ngrohet, ne do të flasim për disa gjëra që kanë të bëjnë me këtë stinë të vitit. Si vreshtari që kujdeset për hardhitë duke i krasitur dhe i lidhur ato me kujdes, që kur të vijë koha ato të rriten, të shumohen dhe të jenë të frytshme, plotë jetë e me bollëk. Edhe Bibla, fjala e Zotit flet për hardhitë dhe Zoti ynë Jezus na tërheq vëmendjen tek një shëmbëlltyrë që e gjejmë tek Ungjilli sipas Gjonit, kapitull 15.

Facebook Comments