Sot do të flasim për kënaqësinë. Kur përmendim fjalën kënaqesi mund të mendojmë për shumëqka por një mbret i cili ishte mbreti më madhështor i të gjitha kohërave është mësim për ne historia dhe jeta e tij…

Facebook Comments