Sot do të flasim për jeten e Jezusit pas Ringjalljes. Cfarë do të ndodh me gjithë atë pasionin, gëzimin, shpresën që e kishim kur ne adhuruam me gëzim. Shfaqjen e Jezusit të Ringjallur janë të regjistruar ne 4 Ungjijtë: Mateu, Marku, Luka dhe Gjoni. Asnjëherë prej këtyre dëshmive, si tek Ungjijtë, si tek Veprat dhe letra e parë e Korintasëve, na na shugjeron se Zoti Jezus u ngrit vërtet fizikisht.

Facebook Comments