Do të flasim për zemërbutësine. Te mateu 5:5 është në fakt ndër mësimet e para të Zotit tonë Jezu Krisht i cili mëson për lumturitë dhe një ndër lumturitë që tregon se kush do përfitoje nga mbretëria e Perëndisë nga trashëgimia e tokës…

Facebook Comments