Psalmi 80 na bën me dije vazhdimisht që shkelqimi i fytyres së Zotit është mbi ne, është edhe shpëtimi ynë. Ky psalm na tregon se Perëndia bëri vepra të mrekullueshme në të shkuaren dhe është në gjendje që të bëjë të njejtat vepra edhe sot, nëse kemi besim…

Facebook Comments