Do të flasim për pjesën e dytë të asaj që kemi nisur javën e kaluar, dhe kemi folur për krenarinë, mëkati i fshehur. Ishte krenaria ajo që ktheu engjëjt në djall, është përulësia ajo që kthen njerzëti në engjëj, kështu ishte shprehur shën Agustini. Mëkati i krenarisë, është një ndër shtatë mëkatet vdekjeprurëse të cilat rënditë si mëkate që Zoti i urren…

Facebook Comments