E gjithë Bibla është e frymëzuar dhe e shkruar nga vetë Zoti ynë. Ne kemi bërë disa premtime deri sot dhe sot do vazhdojme me 2 te tjere, do flasim sot per temen “Krishti eshte mbrojtesi shpengues qe jep shume bekime”…

Facebook Comments