Jemi në kohën e Krishtlindjes, feste e cila sjell shpresë, e cila sjell gëzim. E cila mbush me jetë dhe ka një atmosferë krejt ndryshe në vendin tonë për shkak të festës së Krishtlindjes…

Facebook Comments