Në programin e sotshëm do të bëjmë një pyetje, “Ku është Zoti kur njerëzit vuajnë?”. Shpesh dëgjojme për njerëzit që vuajnë në jetë dhe që kanë jetën shumë të veshtirë. Vuajtjet mund të jenë përsonale apo kolektive, në një vend të caktuar apo në një komb. Mund të jetë një person i caktuar apo e gjithë lagjia…

Facebook Comments