Perëndia është gjithmonë në kohë për ju! Perëndia ka kohën e perkryer për cdo gjë në jetën tuaj. Ndonjëhere Ai u përgjigjet shpejt lutjeve. Herë të tjera, pret, derisa të kuptojë se jeni gati për t’i përdorur dhuntitë e Tij me urtësi. Pritja nuk është gjithmonë e lehtë. Padurimi, mërzitja dhe zhgënjimi mund të bëhen mal sepse ju prisni që ato gjëra të ndodhin tani. Vetëm kur të mësoni të respektoni, të çmoni dhe mbi të gjitha, të besoni në kohët e pritjes, atëherë Perëndia vërtet fillon të veprojë, me seriozitet, prapa kuintave. në këtë udhërrefyes ekzaltues, Joyce Meyer tregon se, në kohen e Perëndise, ju do të shikoni të plotësohen ëndrrat dhe vizionet që Ai ju ka dhënë.

Falas!

E-mail: info@radio-7kosova.net

Facebook Comments