Ka patur shumë raste në jetën tonë ku ne të gjithë kemi përjetuar momente dhe kemi ndjerë sikur Zoti nuk po i dëgjon lutejt tona dhe as nuk dëshiron të na japë përgjigje. Shpesh na duket sikur Zoti hesht…

Facebook Comments