Në mes të shpërthimit të pandemisë masa numër një në vendin tonë është bartja e maskës, pastrimi i duarve por edhe distancimi social. Pastrimi i duarve është mase e rëndësishme aq sa është edhe mbajtja e maskës dhe distancimi social…

Facebook Comments