Sot kemi nisur një seri mësimesh, rreth lindjës së re. Në fakt ajo që dua ta titulloj është mos vdis, pa vdekë. Do të flasim sot per lindjen e re. Tek ungjilli sipas Gjonit kapitulli 3 vargu 1 deri tek vargu 10, meqe jemi edhe tek fillimi i vitit dhe fillimi i gjerave te reja, perpjekjeve te reja, perpjekjeve qe t’ia dalim me mire se vitin e kaluar…

Programi Sipas Fjalës me pastor Jetonin – ora 13:30

Facebook Comments