Jemi tek seritë e Lumturive. Mësimet të cilat Jezusi i ka mësuar në predikimin në Mal. Kemi nisur për lumturitë dhe jemi tek lumturia e shtatë, flet për paqebërësit, për njerëzit që përpiqen të bëjnë paqe. Pse quhen lum ata që perpiqen të bëjnë paqe?

Facebook Comments