Sot do të nisim një seri mësimesh dhe do të flasim për lumturitë. Lumturitë gjënden në kapitullin 5 tek ungjilli sipas Mateut por gjitahshtu gjenden në ungjillin sipas Lukës. Tek ungjilli sipas Mateut vijnë tek një kohë kur Jezusi ishte mbi mal dhe njihet si Predikimi mbi Mal…

Facebook Comments