Seria e programeve që po transmetojmë tek ju titullohet “Dymbëdhjetë hapa për t’u rritur” nga Letra e Jakobit. Jakobi po e shkruante këtë letër për të Krishterët që përballen me kohë të vështira. Këta Të Krishterë ecnin përmes vuajtjeve dhe provave dhe qëllimi i Jakobit ishte t’i ndihmonte ata që të rriteshin nëpërmjet vuajtjeve.

Facebook Comments